x

Wilt u uw reservering minimaal 24 uur van te voren mailen? Een reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Mocht u niets van ons horen, neem contact op via +31 20 6249998.

Privacy Statement
x

Restaurant Haesje Claes heeft door zijn unieke opzet met verschillende zalen de mogelijkheid om een ieder, van individuele gast tot een groot gezelschap, te ontvangen. De zalen hebben elk een eigen capaciteit en ambiance maar ademen allen de typische eeuwenoude Hollandse sfeer uit. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan het diner (of na afloop) een borrel (evt. met hapjes) te drinken in ons naastgelegen bruin café De Koningshut.

Privacy Statement
restaurant

Haesje Claes

anno 1520

Open 7 dagen per week van 12.00 uur tot 24.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)

Groene Zaal

18 zitplaatsen

Dit is de kleinste en meest intieme eetzaal van Haesje Claes. Ingericht met antieke kandelaars, schilderijen, en donkere eiken balken die gegraveerd zijn met wijnwijsheden. Deze balken zijn oorspronkelijk afkomstig uit het beroemde Amsterdamse café-restaurant Brouwers Wapen, wat begin jaren 70 aan het Rembrandtplein haar deuren moest sluiten. Een prachtig gebrandschilderd raam met de drie Andreas kruisen van de stad Amsterdam geeft deze kamer de juiste sfeer. De kamer leent zich eveneens zeer goed voor besloten diners. Maximale bezetting: 18 personen aan verschillende tafels of 12/13 personen aan één lange tafel.

 

U kunt hier klikken om direct een groepsboeking te maken of om informatie te ontvangen over datums/prijzen.

Groepsboeking

Algemene informatie

Regenten Zaal

Blauwe Zaal

Rode Zaal

Tegel Zaal

Witte Zaal

Groene Zaal

Heerenkamer

Ons Menu

Geschiedenis