x

Wilt u uw reservering minimaal 24 uur van te voren mailen? Een reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Mocht u niets van ons horen, neem contact op via +31 20 6249998.

Privacy Statement
x

Restaurant Haesje Claes heeft door zijn unieke opzet met verschillende zalen de mogelijkheid om een ieder, van individuele gast tot een groot gezelschap, te ontvangen. De zalen hebben elk een eigen capaciteit en ambiance maar ademen allen de typische eeuwenoude Hollandse sfeer uit. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan het diner (of na afloop) een borrel (evt. met hapjes) te drinken in ons naastgelegen bruin café De Koningshut.

Privacy Statement
restaurant

Haesje Claes

anno 1520

Open 7 dagen per week van 12.00 uur tot 24.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)

Blauwe Zaal

50 zitplaatsen

Het eerste wat opvalt wanneer je de Blauwe Zaal binnenwandelt is een prachtig turquoise glazen plafond met afbeeldingen van engelen, oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, heeft het in deze zaal weer de juiste bestemming gevonden. Verder geven de mooie antieke borden, het prachtige eiken houtwerk,de ruimte een warme uitstraling. Een ruime corridor verbindt de Blauwe Zaal met de Regenten Zaal zodat het makkelijk is, indien gewenst, de ruimtes tot één ruimte te schakelen.

 

U kunt hier klikken om direct een groepsboeking te maken of om informatie te ontvangen over datums/prijzen.

Groepsboeking

Algemene informatie

Regenten Zaal

Blauwe Zaal

Rode Zaal

Tegel Zaal

Witte Zaal

Groene Zaal

Heerenkamer

Ons Menu

Geschiedenis