x

Wilt u uw reservering minimaal 24 uur van te voren mailen? Een reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Mocht u niets van ons horen, neem contact op via +31 20 6249998.

Privacy Statement
x

Restaurant Haesje Claes heeft door zijn unieke opzet met verschillende zalen de mogelijkheid om een ieder, van individuele gast tot een groot gezelschap, te ontvangen. De zalen hebben elk een eigen capaciteit en ambiance maar ademen allen de typische eeuwenoude Hollandse sfeer uit. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan het diner (of na afloop) een borrel (evt. met hapjes) te drinken in ons naastgelegen bruin café De Koningshut.

Privacy Statement
restaurant

Haesje Claes

anno 1520

Open 7 dagen per week van 12.00 uur tot 24.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)

Regenten Zaal

66 zitplaatsen

Dit is de grootste zaal van Haesje Claes, met eikenhouten lambriseringen en plafondbalken. De wanden zijn bekleed met eeuwenoude goudleer mozaïeken , afkomstig uit de Amsterdamse grachtenpanden van rond de 17e eeuw. Ontkomen aan de slooplust van de jaren 60 en 70 zijn velen van deze uit sloopcontainers gered. De naam Regenten zaal wijst terug naar de Regenten van het Amsterdams Burgerweeshuis, voorname mensen die door zitting te nemen in het bestuur de weeskinderen een dienst bewezen. De voornaamheid van deze Regenten voelt u ook nog in deze zaal. Indien noodzakelijk kan deze zaal worden verbonden met de Blauwe Zaal.

 

U kunt hier klikken om direct een groepsboeking te maken of om informatie te ontvangen over datums/prijzen.

Groepsboeking

Algemene informatie

Regenten Zaal

Blauwe Zaal

Rode Zaal

Tegel Zaal

Witte Zaal

Groene Zaal

Heerenkamer

Ons Menu

Geschiedenis